Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Joyne Travel Lite

VANAF 13 € P.M.
  •  Flexibel tv-abonnement zonder vast contract
  •  Nederlandse tv-zenders in heel Europa in HD kwaliteit
  •  Uitgebalanceerd tv-abonnement voor recreanten

Basispakket

VANAF 22€ P.M.
  •  Uitgebreid tv- pakket inclusief FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3
  •  Tot 4 televisies aan te sluiten bij een 12 maanden abonnement
  •  Overal in Europa te ontvangen
  •  Flexibel tv-abonnement zonder vast contract
  •  Beste beeld en geluidskwaliteit
 

Het Basispakket van Joyne biedt dezelfde zenders als het Travel Lite-abonnement aangevuld met onder meer de drie zenders van de Vlaamse publieke omroep VRT - te weten Een, Canvas en Ketnet -  24Kitchen, National Geographic, Eurosport 2, Xite, TV Oranje, Schlager TV, Nashville TV, Family-7 en de drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie.

Ziggo Sport Totaal wordt bij JOYNE als een extra pakket aangeboden, naast uw JOYNE Travel-Lite of Basis abonnement. Ook abonnees met een flexibel, prepaid abonnement kunnen Ziggo Sport Totaal aan hun abonnement toevoegen*. U voegt dit extra pakket gemakkelijk toe via uw MijnJOYNE-omgeving of via uw dealer.

Ziggo Sport Select biedt u een selectie van het beste dat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft, wedstrijden en toernooien die u absoluut niet mag missen. De focus ligt op live voetbal en Formule 1, met daarnaast een selectie van het beste golf, tennis, rugby, NBA Basketbal en atletiek. 

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities. 

Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland. Op Ziggo Sport Golf ziet u dagelijks golf van het allerhoogste niveau. 

Ziggo Sport Racing is een dedicated racingkanaal, waarop u 24/7 geniet van pure snelheid, 

Via Ziggo Sport Totaal Go kijkt u naast naar de bovenstaande zenders ook naar Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Extra op uw PC, laptop, tablet of smartphone.

 

Tarieven:

Ziggo Sport Totaal is een extra pakket à €15 per maand. Dit tarief geldt voor doorlopende jaarabonnementen én flexibele abonnementen.
U ontvangt de inloggegevens voor Ziggo Sport Totaal GO, na activering van uw abonnement binnen enkele dagen via uw email. 

* Een extra pakket wordt aan alle vrije periodes van een 1, 3 of 6 maanden abonnement toegevoegd, dus indien u nog 3 vrije periodes of met een startdatum in de toekomst heeft, wordt aan alle drie de  periodes het extra pakket toegevoegd. Het extra pakket kan niet aan een reeds lopende periode worden toegevoegd.

In dit voorbeeld ontvangt u een aanvullend betaalverzoek van 3*€15 = €45. Na ontvangst van uw betaling wordt Ziggo Sport Totaal aan uw hoofdabonnement gekoppeld. U kunt een extra pakket niet los van uw Travel Lite of Basis abonnement ontvangen. Het extra pakket wordt gelijktijdig geactiveerd met de periodes van het hoofdabonnement.

Indien u Ziggo Sport Totaal toevoegt aan een Basis Jaarabonnement en u maakt gebruik van 'Extra CAM's', dan is dit pakket kosteloos beschikbaar voor de Extra CAM's.


Extra smartcards

Bij het Basisabonnement kan bij Joyne aan de hoofdkaart wel extra virtuele smartcards gekoppeld worden. Dit aantal is maximaal drie extra smartcards. De kosten van de extra smartcard bedragen vijf euro per maand en de inschrijfkosten tien euro per extra smartcard. Met de extra smartcard kan bij Joyne alle kanalen bekeken worden die ook op de hoofdkaart zichtbaar zijn. Het gaat bij de extra smartcards evenals bij het hoofdabonnement niet om een fysieke maar een virtuele smartcard die in een door Joyne gebruikte Conax CI+ module aanwezig is. Hierdoor moet ook voor het kijken via een extra smartcard-abonnement een CI+ module gekocht worden.

 


.

JOYNE kiest voor Eutelsat 9 graden oost
De nieuwste satelliet van Eutelsat is in januari 2016 gelanceerd. Dit zorgt ervoor dat Joyne verzekerd is voor de toekomst van deze positie. Deze satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft tevens als voordeel dat ook bij extreme weersomstandigheden een hogere beeldgarantie afgegeven kan worden. Wat verder van groot belang is voor de reizende TV kijker, is het bereik van deze satelliet. De footprint loopt van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden.

 


 

EIRP
(dBW)
>50 50 49 48 47 46 45 44 43 42
Schotel
(cm)
50 50-60 55-65 60-75 65-85 75-95 85-105 95-120 105-135 120-150
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens

BNC electronics

Vaart z.z. 87a

9401GJ Assen

085- 2010080